Referencer

Herunder kan du læse, hvad nogle af mine tidligere samarbejdspartnere/kunder har sendt efter mig af dejlige ord:

Min bedste bog - Lotte Salling - Sprog&Leg  - Ledelseskraft - Aarhus Billed- og Medieskole
SEGES Digital - PAL-Consult/Chefredaktør

Du kan også finde lidt flere på LinkedIn

Udtalelser fra samarbejdspartnere

Min bedste bog

“TAK for to fantastiske bud på et vigtigt eventyr. Jeg har læst dem for mig selv og læst dem højt for min ældste datter. Det første, der slår mig, er, at de begge er skrevet på en måde, der gør dem lette, næste syngende, at læse højt. Jeg synes virkelig, de er velskrevet og har alt det, et rigtigt eventyr skal have. Jeg er glad for, at du vil skrive til Min Bedste Bog. Jeg er SÅ begejstret for de historier, du allerede har skrevet, og jeg ved, at der gemmer sig mange flere i dig.“

- Hella Kaae Sørensen, Stifter af firmaet Min Bedste Bog

Lotte Salling

"Hurtig feedback, behageligt samarbejde om oversættelse af bogen Aktive Eventyr til det amerikanske marked. Anne løser opgaven professionelt, men kommer også med egne gode forslag og betragtninger. Det har været en fornøjelse!"

- Lotte Salling, forfatter og foredragsholder

Sprog&Leg

"Anne har gennem otte år været fast tilknyttet som ekstern konsulent, primært ift. kreativ formidling, oversættelser til/fra engelsk, udvikling af nye koncepter, layout af hjemmeside, osv.. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Anne, som er engageret, visionær og har en god humor. Anne er hurtig til at sætte sig ind i et lille firmas mangeartede opgaver og tør tænke skæve, kreative tanker om hvilke muligheder, der er i virksomheden. Hun får afsluttet og lukket opgaver, og hendes særlige talent for skriftlig formidling har været en fornøjelse at se komme til udtryk i børnebøger, sange, undervisnings- og pressemateriale."

-  Ulla Flye Andersen, Indehaver

Ledelseskraft

"Vi valgte Storymind til korrekturlæsning på bogen ”Ledelseskraft – brug din kommunikation til at forbedre performance” på grund af forudgående kendskab til Annes høje faglighed og sans for detaljen. Det var vigtigt for os, at korrekturlæseren havde indsigt i det emne, bogen behandler, samt at vi kunne stole på hurtig eksekvering. Vi håber, der dukker flere muligheder for samarbejde op, da det altid er en stor faglig fornøjelse."

-  Britt Korsager, Kommunikationschef

Aarhus Billed- og Medieskole

"Anne har i en periode arbejdet med administration/kommunikation i Aarhus Billed- og Medieskole. Kort sagt har Anne en flydende pen, teknisk flair og et godt blik på tingene. Hun kommunikerer skriftligt sikkert til forskellige medier og er skøn at arbejde sammen med."

- Hanne Algot Jeppesen, Leder

SEGES Digital

"Tak for to rigtig gode workshops i Storytelling som udviklingsværktøj. Jeg kan se rundt omkring i PO kredsen, at de har taget det til sig. Det løfter virkelig."

-  Vibeke Christensen, Leder

Læs mere om workshoppen og book mig via storymind.dk

PAL-Consult

“I 2014-15 har jeg som redaktør samarbejdet med Anne Lindhard ifm. udgivelse af en bogserie på engelsk. Serien er led i MEL-projektet, et inter-nationalt skoleprojekt for 11-årige elever i Kenya og Danmark.

Anne har bidraget med oversættelse af fem danske manuskripter til engelsk: fire elevbøger om tværfaglige projekter, hvor formidlingen kræver indsigt i såvel pædagogisk-didaktisk sprogbrug som fagsprog inden for matematik, science, madkundskab, idræt og sundhedslære; den femte bog er voksenrettet og formidler projektets samarbejdserfaringer og pædagogiske refleksioner. Begge teksttyper er oversættelsesmæssigt krævende, og Annes engelsksproglige ekspertise har været til stor gavn for bøgernes tilgængelighed og kvalificeret teksternes indhold.

Undervejs i samarbejdsprocessen har jeg i høj grad også værdsat Anne arbejdsmæssige kvaliteter, idet hun har været ikke alene resultatorienteret, præcis og ordholdende, men også taget initiativer, der har inspireret til bedre løsninger, idet hun både har sans for helheden og detaljerne. Hendes andel i projektet er således af høj kvalitet, samtidig med at hun har fået opgaverne løst rettidigt.”

-  Signe Holm-Larsen, Indehaver af PAL-Consult, tidligere chefredaktør ved Kroghs Forlag og redaktør ved Dafolo samt fagredaktør ved Den Store Danske Encyklopædi

Sådan får du fat i mig

Jeg er uden omsvøb lettest at fange på skrift - derfor kan du hurtigst få fat på mig i følgende prioriterede rækkefølge:

Ring til mig eller send sms på dette nr.: +45 61 16 67 06

Send mig post til denne adresse:
Lyøvej 31, 8370 Hadsten

Cookies kommer vi vist ikke udenom længere, men jeg bruger dem ikke til noget. De er her bare for at få siden til at fungere optimalt for dig.

Storymind

Lad os også finde hinanden og connecte her:

Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
Website icon

© 2022 Storymind

Intuit Mailchimp logo